top of page
Días de colegio

Cursussen voor  kinderen

Leer Spaans op een leuke manier!

Bij Ole Academy zijn we gepassioneerd over het onderwijzen van kinderen. We bieden lessen aan zowel Nederlandse kinderen die geïnteresseerd zijn in het leren van Spaans als aan kinderen uit tweetalige gezinnen die in Nederland wonen.
 

We passen onze aanpak aan volgens de behoeften van elke groep. Voor kinderen uit tweetalige gezinnen vertegenwoordigen deze lessen een onschatbare kans om hen verbonden te houden met hun roots. Aan de andere kant bieden ze voor Nederlandse kinderen een uitstekende kans om een nieuwe taal te leren.
 

Mijn doel in beide situaties is dat de kinderen zich gelukkig en enthousiast voelen bij het spreken van Spaans, waarbij het leren van deze taal wordt geassocieerd met positieve ervaringen. We streven ernaar om hun woordenschat te vergroten, eenvoudige communicatie aan te moedigen, en hun lees- en schrijfvaardigheid in het Spaans te vergemakkelijken.
 

In onze lessen maken we gebruik van ons eigen lesmateriaal en dat van andere professionals, evenals spellen, ambachten en muziek, om een ​​leuke en stimulerende leeromgeving te garanderen. Elke sessie duurt 1 uur, en de gemiddelde groepsgrootte is 6 kinderen, waardoor we persoonlijke aandacht aan elk kunnen bieden. De volledige cursus vindt gedurende het hele schooljaar plaats in blokken van 8 lessen, met een prijs van 115 euro per kind per blok. Daarnaast bieden we ook privélessen aan.
 

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met me op; ik help je graag verder.

Groepslessen voor kinderen

Image by Laura Rivera

Privélessen voor kinderen

bottom of page