top of page
pexels-diva-plavalaguna-6146829.jpg

Cursussen voor volwassenen

Leer Spaans in een kleine groep!

Adults

Ben je geïntrigeerd door de Spaanse taal, maar heb je nog niet de eerste stap gezet om het te leren? Ben je nieuwsgierig om te ontdekken of Spaans leren iets voor jou is? Of ben je misschien op zoek naar het verbeteren van je bestaande Spaanse vaardigheden in een kleine en plezierige groepsomgeving? Met een moedertaalspreker als docent, natuurlijk.

Bij Ole Academie geloven we in een andere aanpak. Daarom voeg ik mijn eigen unieke draai toe aan de leerervaring, en bied ik je een frisse en spannende benadering. Om effectief te leren, maken we gebruik van een combinatie van zelfontwikkeld materiaal en het tekstboek (Aula Internacional Plus, dit is niet inbegrepen in de cursus prijs), en we gebruiken ook verschillende bronnen zoals muziek, films, spelletjes en, het belangrijkste, een gezonde dosis humor.

Twijfel je over je huidige taalniveau? Ik sta klaar om te helpen. Vul onze test in en ontvang persoonlijk advies.

 

 

Doe mee aan mijn cursussen en ontdek een nieuwe manier van Spaans leren die boeiend, praktisch en plezierig is. Zet die eerste stap naar het beheersen van de Spaanse taal in een ondersteunende en leuke omgeving.

Heb je nog vragen? Aarzel niet om me te schrijven, ik help je graag verder.

Cursussen voor volwassenen.

Cursussen voor volwassenen.

bottom of page