top of page
Vestidos de flamenco

Niveau 4 - Hoog Intermediate B2

 

 

Dompel jezelf onder in de wereld van het Spaans met ons programma dat is ontworpen om je taalvaardigheid naar een hoger niveau te tillen.

Bij Ole! wordt het leren van Spaans een dynamische en opwindende ervaring. Van het begrijpen van complexe toespraken tot het zelfverzekerd uiten in vloeiende gesprekken, onze op de student gerichte aanpak begeleidt je stap voor stap naar het beheersen van de taal.

Ik zal je door een breed scala aan activiteiten leiden die zijn ontworpen om je luistervaardigheid, leesvaardigheid, spreekvaardigheid en schrijfvaardigheid te verbeteren. Bovendien dompel je jezelf onder in de culturele rijkdom van Spaanssprekende landen, wat je helpt om je leren te contextualiseren en te verrijken.

Of je nu droomt van reizen, werken of gewoon zelfverzekerd communiceren in het Spaans, ons programma op niveau B2 zal je uitrusten met de taalvaardigheden die nodig zijn om in elke situatie te slagen.

Durf je grenzen te verleggen en ontdek het onbeperkte potentieel dat het beheersen van Spaans je kan bieden!

De cursus is verdeeld in drie delen en elk deel heeft 12 lessen van 1 uur per week.

Niveau 4 - Intermediate (Deel 1): 12 lessen van 1 uur

Niveau 4 - Intermediate (Deel 2): 12 lessen van 1 uur

Niveau 4 - Intermediate (Deel 3): 12 lessen van 1 uur

 

Om effectief leren te waarborgen, maken we gebruik van een combinatie van zelfontwikkeld materiaal en het handboek (Aula Internacional Plus 4). Het boek is niet inbegrepen in de cursusprijs. Het zal worden gebruikt gedurende zowel Deel 1, Deel 2 als Deel 3, wat je een uitgebreide leerervaring biedt.

De prijs van elk module van 12 lessen is €186.

Wat denk je? Wil je wat dieper ingaan in deze opwindende wereld?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Als je hier klikt, word je doorgestuurd naar de website waar je het boek kunt kopen.

bottom of page