top of page
About Adriana
Image by Olga Thelavart

Oprichter van Ole! Spanish Academy & Docent

Over
Adriana 

20210922_130348_edited_edited_edited_edited.jpg

 

Welkom bij Ole! Spaanse Academie. Mijn naam is Adriana, ik ben Spaans (100% zoals de jamon iberico). Ik ben geboren in Pamplona, een kleine stad in het noorden van Spanje, met een zeer interessante cultuur, vol tradities en populaire festiviteiten. Dit heeft een grote invloed op mij gehad, waardoor ik een grote passie heb ontwikkeld voor de Spaanse taal, cultuur, eten en natuur.

Ik heb gestudeerd aan de Universiteit van Pamplona en heb een masterdiploma in onderwijs. Sinds die tijd heb ik als docent en onderzoeker op verschillende plaatsen gewerkt: Pamplona, Zaragoza, Denemarken en Nederland.

Sinds 2016, toen ik mijn liefde trouwde, woon ik in Den Bosch. Ik hou ervan en door Spaans te onderwijzen houd ik mijn Spaanse geest levend. Mijn internationale diploma, ervaring in het onderwijs en mijn passie voor lesgeven en Spaanse roots zijn de perfecte ingrediënten om je op een efficiënte en leuke manier naar het gewenste Spaanse niveau te brengen. Of het nu gaat om vakanties, cultuur, zaken of sociale relaties.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.

Als je vragen, twijfels of suggesties hebt, voel je dan vrij om contact met me op te nemen.

bottom of page