top of page
20210922_130415_edited.jpg

Privélessen Spaans

is dat niet precies wat u zoekt?

Private Customized Spanish lessons

 

Ontdek de perfecte oplossing voor uw Spaanse reis bij Ole! Spanish Academy.

Onze gepersonaliseerde privélessen Spaans zijn ontworpen om u te helpen het gewenste niveau van vaardigheid te bereiken. U beslist waar, bij onze academie of online.

Om effectief te leren, maken we gebruik van een combinatie van zelfontwikkeld materiaal en het tekstboek (het boek is niet inbegrepen in de cursusprijs) en we maken ook gebruik van verschillende bronnen zoals muziek, films, spelletjes en, het belangrijkste, een gezonde dosis humor. Deze interactieve aanpak maakt onze lessen zowel plezierig als effectief. We zullen huiswerkopdrachten geven die passen bij uw gewenste niveau van toewijding.

Omdat we begrijpen dat het leren van een taal tijd kost, bieden we kortingspakketten van 5 en 10 strippenkaarten aan om uw leertraject te ondersteunen. U kunt hieronder gedetailleerde prijsinformatie vinden.

Bent u onzeker over uw huidige taalniveau? We zijn hier om te helpen. Vul onze test in en ontvang persoonlijk advies.

 

 

Het boeken van uw privélessen is snel en gemakkelijk via ons online platform. In uw privé online omgeving kunt u niet alleen uw lessen plannen, maar ook tot 24 uur van tevoren wijzigen. Bovendien kunt u eenvoudig het aantal resterende lessen in uw pakket bijhouden.

Wilt u een proefles van 1 uur doen?

Image by AXP Photography

Begin uw Spaanse taalavontuur met Ole! Spanish Academy!

bottom of page